Beleautou

Beleautou

Saint-Vite – Lot-et-Garonne

Vrijstaand vakantiehuis
Aantal personen 4
Aantal slaapkamers 2
Aantal tweepersoonsbedden 1
Aantal eenpersoonsbedden 2
Aantal badkamers 1
Prijzen per week
Laagseizoen € 700
Halfseizoen € 700
Hoogseizoen € 1.200

Beleautou + internet met privé zwembad  is een zéér zonnige vrijstaande woning net buiten het dorpje St.Vite in het departement Lot-et-Garonne. Rustig gelegen met een mooie aangelegde omheinde tuin met groot nieuw privé zwembad 12-5m met ”romansteps” en alarm. U deelt het zwembad niet met de eigenaar of andere gasten. Beleautou heeft een overdekt terras, heerlijk in het vroege voorjaar en najaar, en een open terras. In de tuin zijn ligstoelen en zitjes met heerlijke kussens en een BBQ. De tuiman verzorgt 1x per week de mooie tuin en het zwembad.

De ruime hal geeft entree aan de eetkeuken met elektraplaat, aparte oven, magnetron, afwasmachine, koelkast en aparte ijsbox en alles wat in een goede keuken hoort.

Er is een ruime salon, twee slaapkamers waarvan 1 met een tweepersoonsbed en 1 met twee éénpersoonsbedden, allen met nieuwe matrassen. Indien nodig is er een babybedje. Een mooie nieuwe badkamer met douche, wastafel en een aparte WC. In de badkamer is een wasmachine aanwezig.

Beleautou is een zéér goed verzorgd huis.

Aanwezig: Afwasmachine, Wasmachine, Strijkijzer, Beddengoed, Handdoeken, Kinderledikant, Kinderstoel, TV, Internet, Haard.

Omgeving

Beleautou ligt een halve km van het dorpje St.Vite en 5 km van Libos met een lokale markt op Donderdag. Het ligt nog net in de Lot-et-Garonne grenzend aan de Lot en de Tarn en Garonne, dus diverse dorpsfeesten, brocantes, concerten en exposities.
De Lot-et-Garonne heeft een glooiend landschap en staat bekend om de vele zonnebloemen. Men noemt het hier ”le Jardin de la France”. Het is hier nog rustig en men kan diverse wandelingen maken en kleine binnenroutes nemen zonder verkeer.
Chateau Bonaguil is heel bijzonder en ook mooi zijn de Bastide plaatsjes zoals Tournon d’Agenais uit de 13e eeuw.
Voor de kinderen is er park Walibi in Agen.
Diverse folders liggen in het huis.

De woning is vanaf mei beschikbaar.

Bedlinnen en handdoeken, gas en licht incl. behalve badlakens voor het zwembad.
Bedlinnen voor het babybedje zelf meenemen!
.
Als U het huis achterlaat zoals U erin kwam berekenen wij geen schoonmaakkosten anders 50 euro!
De borgsom bedraagt 300 euro en wordt binnen 14 dagen teruggestort.
Bij reservering een aanbetaling van 30% en het restant 8 weken voor aankomst.
De week is van Za. tot Za. aankomst na 16 uur vertrek voor 10 uur !

4/6 2018
hallo we zij terug van de vakantie en hebben weer heerlijk genoten van het knusse en gezellige huisje zou zo zeggen een 9.9 op 10 dus zo zie je maar een tweede keer is ook fijn bedankt alvast voor de boeking en tot een volgende keer groetjes van andre en christel
—– Original Message —–

Wilt U meer informatie mail of bel Susan 0033-553407826. vermeld altijd Uw telefoonnr dan bel ik U z.s.m. terug

op de kalender staan de prijzen.

Kijk ook op de Regiobeschrijving

Klik hier om terug te gaan naar het huizenoverzicht

Reacties zijn gesloten.