Plaisance

Plaisance

Saint-Martin-le-Redon – Lot

 

Vrijstaand vakantiehuis
Aantal personen 4
Aantal slaapkamers 2
Aantal tweepersoonsbedden 1
Aantal eenpersoonsbedden 2
Aantal badkamers 2
Prijzen per week
Laagseizoen € 600
Halfseizoen € 700
Hoogseizoen € 1.000

 

Plaisance +internet  met privé zwembad  is een prachtige zonnige nieuwe luxe villa goed gebouwd en lekker ruim. Het is gelegen net buiten het dorpje St-Martin-le-Redon in het departement de Lot. Plaisance is vrijstaand en voor de gasten privé met een privé zwembad van 10x5m, er zijn dus geen andere gasten of eigenaar aanwezig! Een eigen oprijlaan/parkeerplaats en een grote tuin met een fantastisch uitzicht.

Het entree is via een overdekt terras met glazen schuifdeuren die helemaal open kunnen. Men komt daarna in de salon/eetkamer en een zeer ruime fantastische Paul Bocuse keuken met een groot 4 pits fornuis en een hotplate en 2 ovens waarvan één met een grill. Er is een afwasmachine en magnetron en alles wat in een goede keuken hoort.

Door de ruime salon gaat men naar een gedeeltelijke afgesloten ruimte met openslaande deuren waar een bedbank staat geschikt voor een slaapplaats voor 1 persoon. Een babybedje is aanwezig. Plaisance is dus ruim genoeg voor 5 personen en 1 baby! Daarnaast is een ruime slaapkamer met 2 eenpersoons bedden en weer openslaande deuren naar de tuin. De ruime ”master bedroom” met een nieuw tweepersoonsbed en een prachtige kastenwand, aansluitend een luxe badkamer met ligbad. Er is een tweede ruime moderne badkamer, achter deze badkamer is een ruimte er daar staat ook een wasmachine.

Er is een terras met een eettafel met 6 stoelen en tuinmeubelen en diverse ligstoelen en BBQ bij het zwembad.

Met vrienden op vakantie en toch een eigen privé huis met privé zwembad op een paar minuten afstand van elkaar? La Vartole huize Tara 6 personen, Le Pigeonnier 6 personen en Floralies 4 personen staan ook in La Vartole, allen privé huizen met privé zwembaden.

Aanwezig: Afwasmachine, Wasmachine, Strijkijzer, Beddengoed, Handdoeken, Kinderledikant, TV, Bad, Haard.

Omgeving

In het noorden van de Midi-Pyreneés, even ten zuiden van de Dordogne, stroomt de rivier de Lot. In de Lotvallei, vlakbij het stadje Fumel en Duravel, ligt het kleine pittoreske dorpje St. Martin le Redon. Het dorpje heeft een pittoresk dorpsplein met een middeleeuwse kerk en een leuk dorpscafé. De bakker en een klein levensmiddelenwinkeltje bevinden zich op 3km afstand in het prachtige plaatsje Montcabrier. De grotere supermarkten vindt u op 10km afstand in de stad Fumel en 30km van Cahors, een mooie 14e eeuwse stad met z’n beroemde Pont de Valent.

Le Neuf du Bouysset is een exclusieve en opmerkelijke 9 holes golfbaan, aangelegd midden in het natuurlijke franse landschap, aan de D673, op het prachtige domein ”Le Castel du Bouysset” in het pittoreske dorpje St Martin le Redon, Vallée de la Thèze.

De Lotvallei is prachtig met zijn bezienswaardigheden, wijnchateaux en pittoreske dorpen. Bekende plaatsen zijn Sarlat, Rocamadour, Gourdon, Chat.Bonaguil, St Cirq la Popie.

Plaisance is beschikbaar vanaf begin mei tot eind september.
Bedlinnen en hand en theedoeken aanwezig, gas en licht incl. wel badlakens voor het zwembad zelf meenemen, ook beddengoed voor babybedje .
Als men het zo achter laat zoals men erin kwam dan berekenen wij geen schoonmaakkosten anders 50 euro. huisdieren zijn niet toegestaan.
De borg bedraagt 300 euro en bij reservering een aanbet .van 30% en het restant 8 weken voor aankomst.
De week is van Za. tot Za. vertrek voor 10 uur aankomst na 16 uur

.DRS. H.TH.E. ROQUÉ – augustus 2015 9.0

Wijzijn vorig jaar in de periode van 28/8 tot 11/9’2010 in Plaisance geweest.
Het is een mooie, vrij gelegen privé villa met een heerlijke zwembad. Vanuit Plaisance kun je mooie tochten maken, waarborg voor een geslaagde vakantie!.

op de kalender staan de pijzen.

Kijk ook op de Regiobeschrijving

Klik hier om terug te gaan naar het huizenoverzicht op deze site

Reacties zijn gesloten.